Guiu Serveis i Instal·lacions s.l.
Agricultura, 256 botiga 1a,  08020  Barcelona
Tel. 93 314 87 76

Qui som?

  • Guiu Serveis i Instal·lacions és una empresa instal·ladora autoritzada pel Departament d'Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat de Catalunya, avalada amb més de 20 anys d'experiència i especialitzada en electricitat, climatització, panells solars, fontaneria, calefacció, gas, manteniment i rehabilitació.
  • Ens distingim per la qualitat dels treballs i l'assessorament personal dels mateixos per a obtenir un òptim funcionament oferint la millor opció, tant tècnica com estètica, davant les diferents necessitats i dificultats que puguin sorgir en cada tipus d'instal·lació, mantenint així la confiança i satisfacció del client.
  • El principal objectiu de Guiu Serveis i Instal·lacions és la satisfacció dels seus clients per això treballem amb les primeres marques del mercat. La relació amb el client es basa en la serietat i confiança, que és la major garantia que es pot oferir. La nostra atenció al client tant tècnica com professional és personalitzada, per a donar així major informació i que el resultat sigui sempre satisfactori.
  • Els nostres clients són la nostra millor referència.